Lirik Lagu dan Chord Gitar Curug Candung - Darso

Am
Lalakon urang
            Dm
Waktu tepung nu munggaran

Bb                        Am
Jajantung tepung jajantung
F
Silih bandang dina rasa
F
Dilak soca anu harita
      Bb                  Am
Anu mikat rasa cinta duh bagja


Am
Imut disambut ku imut
                Dm
Karasa mekarna cinta
Bb                   Am
Nu ligar di jero dada
F
Kembang-2 cinta
F
Anu kacida seungitna
    Bb           Am
Moal ilang salawasna


Dm
Di Curug Candung
Am
Urang patepung
F
Di Curug Candung
Am
Urang kedal jangji
Dm
Sahidup samati
Am
Moal kudu pukah deui
Bb     
Laksana cita-2
Am
Bagja dugi ka ayeuna


Dm
Di Curug Candung
 Am
Katinggal sariak layung
 F
Di Curug Candung
          Am
Pada-2 moal pundung

Dm
Kareueus kadeudeuh
Am
Urang beungkeut masing pageuh
Bb
Dahan katresna
        Am
Langgeng salawasna




Mainkan Lagu Lainnya :
Lirik Lagu dan Chord Gitar Tanjakan Burangrang - Darso
Lirik Lagu dan Chord Gitar Duriat - Darso
Lirik Lagu dan Chord Gitar Dina Amparan Sajadah - Darso
Lirik Lagu dan Chord Gitar Dadali Manting - Darso
Lirik Lagu dan Chord Gitar Cucu Deui - Darso